5 причини да наемете компания за организиране на събития
10.09.2018

Защо е важно да има фотограф на Вашето събитие?

 
Нужен ли е професионален фотограф за едно фирмено или корпоративно събитие? Когато организирате гала вечери, благотворителни инициативи, конференции, коледни партита, фирмени годишнини или откриване на обекти, това трябва да е един от приоритетите. Представете си следната картина, в която не сте осигурили присъствието на професионален фотограф за събитието си:

Организацията е на ниво и всички са повече от доволни. След това Ви се иска да публикувате в блога си и в социалните мрежи, да отбележите своите партньори и нови познати, да извлечете ползите максимално. Но нямате професионални снимки, а тези от телефоните не са се получили добре, разхвърляни са на различни места, пък и не са заснети половината от важните моменти.

Сигурно сте чували, че "една снимка струва хиляда думи".

А може би дори повече. Снимките позволяват да покажете на клиентите и партньорите си своята визия, вместо да им я описвате. В модерния свят илюстрирането на всяка дейност с видео и снимки увеличава вниманието, което привличате многократно.

Истината е, че снимките са лицето на Вашия бизнес. Ниското качество и непрофесионални фотоси ще предадат същото послание за Вашата компания и нейните продукти. Снимките, социалните мрежи и сайтът Ви са много важни при първото впечатление, което си изграждат клиентите. Те искат да опознаят Вашия бизнес и отношение към тях. Това може да стане само с уловените от професионално око искрени моменти на комуникация, емоция и професионализъм. За това не помага голия текст или илюстративните снимки.

 
Фотосите от професионален фотограф се разпознават по-лесно от интернет търсачките.
 

защото са оригинални висококачествени изображения. Те могат да Ви помогнат да се позиционирате по-добре в мрежата, както и да запазят посетителите в страницата Ви за по-дълго време. Това ще създаде у тях по-силно впечатление за Вас. Възможностите за използването на професионалните Ви снимки след това са безкрайни. Освен, че може да ги публикувате в сайтове и социални мрежи, те могат да станат част от Вашите рекламни материали под всякаква форма и винаги да са Ви под ръка в удобния момент. Наемането на професионален фотограф може да направи специалното Ви събитие още по-важно и да му придаде допълнителна тежест. А Вие печелите най-вече удобство и свобода в избора как да представите след това компанията си в най-добрата светлина.
За контакти и запитвания, можете да се свържете на посочените телефони или да ни изпратете запитване на e-mail адреса ни. Ще се радваме да бъдем част от Вашето събитие!